when triggering soap api through command prompt px throws an below error Exception in thread “main” java.lang.IllegalArgumentException: [Security:090461]Class not Found weblogic.security.SSL.jsseadapter.JaSSLContextImpl

Exception in thread “main” java.lang.IllegalArgumentException: [Security:090461]Class not Found weblogic.security.SSL.jsseadapter.JaSSLContextImpl
  at weblogic.security.utils.SSLSetup.getDelegateClass(SSLSetup.java:139)
  at weblogic.security.utils.SSLSetup.getSSLDelegateInstance(SSLSetup.java:96)
  at weblogic.security.utils.SSLContextWrapper.(SSLContextWrapper.java:69)
  at weblogic.security.utils.SSLContextWrapper.getInstance(SSLContextWrapper.java:60)
  at weblogic.security.utils.SSLSetup.getSSLContext(SSLSetup.java:349)
  at weblogic.security.utils.SSLSetup.getSSLContext(SSLSetup.java:341)
  at weblogic.net.http.HttpsClient.makeConnectionUsingProxy(HttpsClient.java:392)
  at weblogic.net.http.HttpsClient.openServer(HttpsClient.java:337)
  at weblogic.net.http.HttpsClient.New(HttpsClient.java:553)
  at weblogic.net.http.HttpsClient.New(HttpsClient.java:534)
  at weblogic.net.http.HttpsURLConnection.connect(HttpsURLConnection.java:248)
  at weblogic.net.http.HttpURLConnection.getInputStream(HttpURLConnection.java:636)
  at weblogic.net.http.SOAPHttpsURLConnection.getInputStream(SOAPHttpsURLConnection.java:37)
  at com.hcc.util.AconexWebServiceUtil.getAconexResponseXml(AconexWebServiceUtil.java:84)
  at com.hcc.service.AconexTest.connect(AconexTest.java:14)
  at com.hcc.service.Sample.main(Sample.java:14)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: weblogic.security.SSL.jsseadapter.JaSSLContextImpl
  at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
  at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
  at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
  at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)

STEPS

1. Write a PX and invoke the RESTFUL Web service.
2. The web service invocation fails with error:Class not Found weblogic.security.SSL.jsseadapter.JaSSLContextImpl

No Files Were Attached
Kalyani Agile User Asked on May 11, 2018 in Product Collaboration.
Add Comment
1 Answer(s)

Kalyani,

Were you able to get this corrected?  Please let us know and if yes, what was the issue found.

Patrick Lawrence Agile Angel Answered on August 8, 2018.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.