Notification not going to user

Hi

Notifications not going to a user even though tried action -> send from a change order.

The user has the “Notification Enabled” set to yes.

This am trying in Agile PLM v9.3.6.

 

 

Agile User Asked on November 22, 2020 in Agile PLM (v9).
Add Comment
2 Answer(s)

Hello

Can you please check if the “Receive Email Notification” is set to yes for the user?

If that is set, please check if the Notification Type is set to “Email and Inbox” or “Email” is set for the Notification

Hope that helps

– Raj

 

 

Agile Expert Answered on November 23, 2020.

Inbox means Agile inbox. it could be in Workflow Routing or Notifications depending on what action user did

on November 27, 2020.

Thanks Harsh and Raj for replying to the issue. In our case we know what is the issue with email not coming, but atleast notification to  inbox should come in that case.

on November 27, 2020.
Add Comment

Hi,

You can probably check with outlook/collab team to check the traceroute between the user’s email  and the agile email. If there is any issue on the path they can clear it. else you can also check with UNIX team for issue on mail relays.

You can try to send a test email from your user account in agile to your email ID and see if you are getting the email. if yes, then I probably feel the issue is not from Agile.

Thanks,

Harsh

Agile User Answered on November 25, 2020.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.